Skolresa

Planerar ni skolresa till Gotland? Bra idé! Det är en fantastisk ö med många möjligheter. Ni kan njuta av vår fantastiska kultur & natur och våra många soltimmar, besöka någon av alla Gotlands attraktioner samt njuta av vårt utbud av sport och kultur.

Fornsalen

Ett givet besök på resan är Fornsalen, med berättelser och föremål från Gotlands rika historia. Här kan ni se världsunika bildstenar, enorma silverskatter, uppleva medeltiden och den stora striden 1361, prova medeltida rustningar och mycket mer. Den som vill kan också släppa loss i vår lekutställning Skepp & Skoj! Ni kan också boka visningar:

Striden om GotlandVikingarna och deras skatter samt Medeltidens Gotland är guidade visningar som gillas av barn och ungdom.
För pris kontakta bokningen.

Stadsvandringar

Vi har också olika stadsvandringar i världsarvsstaden Visby. Lyssna på berättelser om den medeltida storhetstiden i Staden bakom muren, besök Ryska Kyrkan under en restaurang vid Stora torget, eller kanske gå på en Sägenvandring? Vi har också guidade bussturer för olika delar av ön.
För pris kontakta bokningen.

Kontakt:

Telefontid: må-fre kl 8-10

Skrolla till toppen