Gruppbokningar

Du kan boka visningar för företag, föreningar eller privatpersoner. Ett härligt inslag i konferensen, för föreningen eller skolresan.

Ta del av Gotlands historia genom att boka en av våra experter. De sitter på unika specialkompetenser inom t.ex. konst, historia, natur och kultur, och genom kunskap, erfarenhet och en stor dos engagemang tar de dig med på en föreläsning utöver det vanliga!

Ta del av Gotlands historia genom våra spännande guidade visningar. Våra engagerade och kunniga guider tar dig med på en resa genom tiden, och med hjälp av museets alla utställningar kan du ta del av olika tidsepoker, intressanta platser, konstutställningar och ovärderliga skatter. Vilken inriktning du än väljer vågar vi lova hänförande berättelser och anekdoter som gör historien levande och överraskande.

Följ med våra kunniga och erfarna guider på en spännande stadsvandring i Visby. Världsarvsstadens unika kultur och historia gör sig allra bäst när den berättas med inlevelse, kunskap och engagemang. Vi tar dig runt staden genom levande berättelser, konstvandringar, spännande anekdoter och en och annan nervkittlande sägen. Häng med!

Gotlands Museum är också barnens museum. Besök oss med dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn! Vi vill att det ska vara roligt att lära sig mer om historia, konst och kulturarv.

Hela Gotland är en historisk plats i sig. Följ med oss runt ön – vi guidar dig från norr till söder, öst till väst. Längs vägarna får du ta del av unik natur, kulturarv och fornlämningar. Historiska miljöer, fotovänliga platser och spännande besöksmål. Våra medföljande guider är kunniga, erfarna och tar dig med på en spännande tidsresa. Bättre sätt att upptäcka Gotland finns inte. Obs! Bussturerna gäller för större bokade grupper.

Välkommen att mötas, mingla och konferera på Gotlands Museum med dina
medarbetare och kunder. Här finns förutsättningarna för en lyckad konferens i
historisk, vacker och rofylld miljö med god mat och ett personligt bemötande. Vi finns på Strandgatan 14, nära hamnen och centralt placerat i hjärtat av Visby innerstad.

Skrolla till toppen