FORNSALEN

Ett barn tittar på leksaker i museibutiken.

Gotlands Museums butik och webbshop

Museibutiken på Fornsalen är en riktig skattkammare för alla åldrar. Här hittar du ett brett sortiment av varor med anknytning till Gotland, museets utställningar och verksamhet. Allt med en känsla av historia, arkeologi, byggnadsvård, konst och öns vackra natur.

 

Kom till oss när du vill shoppa en fin present, något till barn och barnbarn, ett minne efter ett museibesök eller bara hitta något kul till dig själv. Butiken är fylld av inredning, gotländsk design och hantverk, historiska smycken, karameller, leksaker och mycket annat. Vi har även böcker från Fornsalens Förlag och annan gotländsk litteratur.

 

Presentkort
Vi säljer museets populära presentkort.

 

Förmåner för dig som är museimedlem
Som museimedlem i Föreningen Gotlands Fornvänner har du alltid 10% rabatt och andra förmåner under året i både butik och webbshop.

 

Webbshopen
I museets webbshop hittar du ett urval av alla de varor som finns i museibutiken på Fornsalen. Webbshopen är öppen varje dag och vi erbjuder Klarna som betalmedel och en rad olika fraktmöjligheter. Besök museibutiken online här! 

 

Öppettider
Museibutiken har öppet alla dagar 11–16. Handla gärna ensam för att minimera trängsel.

 

Kontakta oss
Du når oss på telefon 0498-29 27 00 eller mejl, butiken@gotlandsmuseum.se.

Välkommen att även kontakta butiksansvariga Maria Annerud på telefon 0498-29 27 45 eller mejl, maria.annerud@gotlandsmuseum.se

 

 

 

Senast uppdaterad: april 12, 2021