FORNSALEN

Ett barn tittar på leksaker i museibutiken.

Fornsalens butik & webbshop

Fornsalens museibutik är en riktig skattkammare för alla åldrar. Här hittar du ett brett sortiment av varor med anknytning till Gotland, museets utställningar och verksamhet. Här handlar du museets egendesignade produkter, gotländsk design och hantverk, böcker om Gotland, roliga leksaker, glas, smycken, karameller och mycket annat. Allt med en känsla av öns spännande historia och vackra natur. Vi har även material till Gotlandsdräkten.

 

Kom till oss när du vill shoppa en fin present, något till barn och barnbarn, skaffa ett minne efter ett trevligt museibesök eller bara hitta något kul till dig själv.

 

Vår webbshop är alltid öppen och innehåller ett urval av alla de varor som finns i museibutiken på Fornsalen i Visby. Välkommen att upptäcka ett spännande sortiment med inspiration av Gotland och museets verksamhet.

 

Medlemmar i Föreningen Gotlands fornvänner har alltid 10 % rabatt i butiken.

 

Välkommen!

 

Presentkort

Vill du ge bort en present men osäker på vad du ska köpa? Då är våra presentkort ett perfekt alternativ. Du bestämmer själv vilken summa du vill ha. Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig!

 

Vi tar även emot Visby centrums presentkort.

 

Kontakta oss

Du når butiken på telefon 0498-29 27 25 eller mejl butiken@gotlandsmuseum.se

 

Välkommen att även kontakta butiksansvariga Maria Annerud på telefon 0498-29 27 45 eller mejl maria.annerud@gotlandsmuseum.se

 

Öppettider

Just nu är butiken tillfälligt stängt på grund av covid-19 och de lokala riktlinjerna för Gotland. Webbshoppen är öppen varje dag året om!

 

ladda-ned Följ butiken på Instagram för inspiration och erbjudanden.

Senast uppdaterad: november 13, 2020