Hem / Se och göra / Evenemang / Visningar och vandringar / Visning: Leva Livet

Visning: Leva Livet

Se och diskutera aktuella utställningen Leva Livet. Utställningen innehåller verk av konstnärerna Emma Hanquist, Anna-Karin Rasmusson och Ina Porselius och handlar om människors relationer och villkor i dagens samhälle. Samhällets yttre faktorer och vår psykologiska insida torktumlas i en blandning av allvar och humor.

Ledsagare eller assistent till gäst med funktions-nedsättning har fri entré. Ledsagarintyg ska visas upp.

Datum: 23 september, 2021
Entré: Museientré