Hem / Se och göra / Evenemang / Utställningar tillfälliga / Konstkavle med Victoria Einarsdotter

Konstkavle med Victoria Einarsdotter

Nu är det dags för konstnär nummer tre att visa sina verk i utställningsserien ”Konstkavle” på Fornsalen: Victoria Einarsdotter med utställningen Hibernation.

Victoria har valts av fotografen Jessica Lindgren Wu som var konstnären som ställde ut i senaste Konstkavlen. Hon kommer att visa mest skulpturala verk som har sin utgångspunkt i mode, men som även speglar det mänskliga psyket.

”Jag bygger delar till iscensättning av tillstånd, upplevelser, minnen, textilt till modeller som sedan blir dokumenterade till foton och film. Som rörelser i upplöst tid. Mina verk består av formuleringar i bild, skulptur och tystnad. Allt jag arbetar med blir rekvisita åt min inre värld”, förklarar Victoria Einarsdotter.

Victoria Einarsdotters utställning inleds med vernissage den 6/5 klockan 15. Utställningen visas mellan den 6/5 – 29/5.

Under vernissagen kommer fyra modeller att delta och visa upp Victorias konst som klädnad.  På vernissagedagen erbjuds dessutom ett överlämningssamtal mellan Jessica Lindgren Wu och Victoria Einarsdotter.

Datum: 6 maj, 2022 – 29 maj, 2022

Vuxen: maj–sept 150 kr.  Okt–april 100 kr.
Student: maj–sept 120 kr, okt–april 80 kr

Alla dagar kl 10-18