Hem / Se och göra / Evenemang / Visningar och vandringar / Skrivarlinjen har uppläsning i Bildstenshallen

Skrivarlinjen har uppläsning i Bildstenshallen

Upplev skrivande på ett nytt sätt: Gotlands skrivarlinje bjuder in till en uppläsning i bildstenshallen.
Utställningen ”Äga rum” som just nu visas Fornsalen har Skrivarlinjen på Gotlands folkhögskola i Fårösund gjort tillsammans, som klass.
Eleverna enades om att de hellre ville göra en kollektiv utställning än individuella visningar.

Skrivarlinjens uppläsning i bildstenshallen följer samma tema: de gör det kollektivt, och läser upp i en symbios.
Det blir till ett konstnärligt framträdande, utan tydlig övergång mellan texterna, och läser kontinuerligt, utan stopp, så att det nästan blir en och samma text. I slutet på uppvisningen är det inte omöjligt att elevernas 15 röster blir en och samma.

Datum: 15 maj, 2022

Vuxen: maj–sept 150 kr.  Okt–april 100 kr.
Student: maj–sept 120 kr, okt–april 80 kr

Alla dagar kl 10-18