Hem / Se och göra / Evenemang / Barnens museum / Söndagsskoj på Gotlands Museum: Saga och slöjd

Söndagsskoj på Gotlands Museum: Saga och slöjd

I vår blir det lite extra skoj på Fornsalen för barnfamiljer. Under några söndagar kommer vi att anordna något som kallas för ”Söndagsskoj”, med visningar, vandringar och lite annat smått och gott.

Den här söndagen berättar vi en saga och därefter slöjdar vi tillsammans på sagans tema. Aktiviteten sker i utställningen Lek och leksaker.

För barn 6-12 år i vuxet sällskap.

Aktiviteten ingår i museientrén. Gratis för museimedlemmar. Varmt välkomna!

BLI MUSEIMEDLEM:
Passa på att bli museimedlem med mängder av förmåner: Gratis entré till våra utställningar och ”Skepp & skoj”. Rabatter på vandringar, föreläsningar, i museibutiken och på kafét. Lös medlemskap på Fornsalen eller via denna länk: Bli museimedlem – Gotlands Museum

Barn och ungdomar under 19 år går in gratis.

Datum: 5 februari, 2023

Vuxen: maj–sept 150 kr.  Okt–april 100 kr.
Student: maj–sept 120 kr, okt–april 80 kr

Alla dagar kl 11-16