Hem / Se och göra / Evenemang / Utställningar tillfälliga / Skrivarlinjen från Fårösund gästar museet

Skrivarlinjen från Fårösund gästar museet

Skrivarlinjen från Gotlands folkhögskola i Fårösund bjuder in till en skrivarlya, arrangerar uppläsningar och andra interaktiva händelser i museet.
I samband med de traditionella elevutställningarna från Folkhögskolan i Hemse på Fornsalen, medverkar även eleverna från Folkhögskolan i Fårösund.
Eleverna har arbetat utifrån temat ”Äga rum”, och kommer att ha en skrivarlya, arrangera uppläsningar och andra interaktiva händelser i museet.
De femton eleverna som går  Gotlands folkhögskola kommer från olika platser och bär på helt olika bagage, men i Fårösund har de förts samman av en
gemensam kärlek för litteratur och skrivande.I ”Skrivarnas rum” kommer du att få se eleverna arbeta från flyktig idé till färdigt material.
Gotlands folkhögskolas elevutställningar pågår mellan den 7 – 29 maj på Gotlands Museum, Fornsalen. Vernissage äger rum den 7 maj. Fri entré på vernissagedagen.

Datum: 7 maj, 2022 – 29 maj, 2022

Vuxen: maj–sept 150 kr.  Okt–april 100 kr.
Student: maj–sept 120 kr, okt–april 80 kr

Alla dagar kl 10-18