Hem / Se och göra / Evenemang / Barnens museum, Visningar och vandringar / Gotland Stories: Visning och workshop för barn och ungdomar

Gotland Stories: Visning och workshop för barn och ungdomar

Konstpedagog Armin Scholler anordnar visningar för barn, ungdomar och föräldrar i anknytning till utställningen Gotland Stories.

Dessutom kommer besökarna att kunna medverka i en workshop med material för pedagogiskt arbete med Armin Scholler.

För barn mellan cirka 8-12 år med närvaro av vuxen.

Entré: Ingår i museientrén. Barn under 19 år och fornvänner har fri entré.

Visningar och workshop: 27/6, 30/6, 5/7, 11/8 (kl. 13)

Datum: 30 juni, 2022

Vuxen: maj–sept 150 kr.  Okt–april 100 kr.
Student: maj–sept 120 kr, okt–april 80 kr

Alla dagar kl 10-18