Hem / Se och göra / Evenemang / Föreläsning / Konstnären William Blair Bruces arkeologiska utgrävningar

Konstnären William Blair Bruces arkeologiska utgrävningar

I museets samlingar gömmer sig några cigarrlådor med spännande innehåll. Där ligger materialet från de undersökningar som konstnären William Blair Bruce genomförde tillsammans med arkeologen Oscar Wennersten runt sekelskiftet 1900. Johanna Pietikäinen och Per Widerström föreläser om detta märkliga samarbete. Föreläsningen hålls i Sävesalen på Fornsalen.

Biljettpris: 150 kronor.

KÖP BILJETT HÄR >>