Ficklampa på museet

Våra spöken är äntligen tillbaka! Vågar du besöka ett stängt och nersläckt museum tillsammans med oss?  Under höstlovet är det dags igen för vår populära och nervkittlande visning “Ficklampa på museet”. Välkommen om du törs att träffa våra spöken på museet.

Datum: 30 och 31 oktober. 3, 4, 5 och 6 november. Två föreställningar per kväll: 18:30 och 20:30.

Maxantal i varje grupp: 30 personer. Från sju år och uppåt.

Pris: 150 kronor för vuxna och 90 kronor för barn.

KÖP BILJETT HÄR >>

Datum: 31 oktober, 2021