Hem / Se och göra / Evenemang / Utställningar tillfälliga / Obs inställd! Bygdegårdsturné med konst: Kräklingbo bygdegård

Obs inställd! Bygdegårdsturné med konst: Kräklingbo bygdegård

Uppdaterad 10/1: På grund av pandemiläget just nu, tvingas vi tyvärr ställa in detta evenemang. Hoppas på förståelse!

Gotländska kulturskapare visar sitt perspektiv på livet under coronapandemin.
I november 2020 utlyste Region Gotland särskilda uppdrag till lokala kulturskapare, där deras perspektiv på livet under coronapandemin efterfrågades. Utställningen Mixed Minds, presenterar detta resultat. Utställningen gästar Kräklingbo bygdegård 14 – 16 januari 2022.  Uppträdande av PPP, Picture, Poetry & Punk, med Kickan Holmberg, Jessica Lunderberg och Ann Helling.

Fredag 14 januari: Klockan 17:00 till 19:00. (Vernissage).
Lördag 15 januari och söndag 16 januari: Klockan 11:00 till 17:00.

Deltagande konstnärer:
Alve Lagercrantz, Birthe Jörgensen, Elena Berg Österdahl, Elfrida Nilsdotter, Jessica Lindgren Wu, Jessica Lundeberg, Josef Karnebäck, John Jakobsson, Karl Melander, Knut Stahle, Kristina Frank, Simon Svennefjord & co, Tom Karlsson, Torbjörn Limé och Unn Dahlman.

Datum: 15 januari, 2022 – 16 januari, 2022