Hem / Se och göra / Evenemang / Utställningar tillfälliga / Karl Melander “Ställer ut”

Karl Melander “Ställer ut”

I denna retrospektiva utställning presenteras ett urval med fotografier från Karl Melanders omfattande produktion. Fotografierna är hämtade från Melanders långa och framgångsrika karriär som fotograf från 1970-tal fram till idag. I utställningen visas ett fascinerande bildmaterial som är både dokumentärt och konstnärligt, nytt och gammalt, taget på Gotland och runtom i världen. Som en röd tråd löper Melanders engagemang och intresse för människor och miljöfrågor.

Visas 27 november 2021 – 9 januari 2022.

Datum: 27 november, 2021 – 9 januari, 2022
Entré: Museintré